Login als professional

Login of wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Alles over nieuwe accounts

Voor de pers

Op de nieuwspagina vindt u een overzicht van het actuele nieuws dat speelt in het Westfriesgasthuis. Ook sturen wij regelmatig persberichten uit aan de (regionale) media. Wilt u meer informatie of wilt u ook onze persberichten ontvangen? Dan kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie van het Westfriesgasthuis. Ook wanneer u een medewerker van het Westfriesgasthuis wilt interviewen, kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie. Zij leggen voor u het contact met de desbetreffende medewerker.


Fotograferen en filmen in het Westfriesgasthuis
Om de privacy van de patiënten en medewerkers van het Westfriesgasthuis te kunnen waarborgen is voor het maken van opnamen in onze gebouwen of ons terrein van tevoren toestemming nodig van de afdeling communicatie. Onder opnamen worden alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie verstaan. Voor het vragen om toestemming kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het hoofd van de afdeling communicatie, Esther Muusse, bereikbaar op telefoonnummer 06 45 200 619 of via Communicatie@westfriesgasthuis.nl.

 

Contact

Het hoofd van de afdeling communicatie, Esther Muusse, bereikbaar op telefoonnummer 06 45 200 619 en Communicatie@westfriesgasthuis.nl.


Als uw vraag spoed heeft en u wilt ons buiten kantooruren bereiken, neem dan contact op met het centrale telefoon-nummer van het Westfriesgasthuis: 0229 25 72 57.