Chirurgie van kwaadaardige aandoeningen

​​​​​​Hier behandelen we patiënten met een kwaadaardige tumor.

Mensen met (vermoeden van) kanker hebben recht op de allerbeste oncologische zorg, de hoogste kans op overleven en de gunstigste kwaliteit van leven. Oncologen, chirurgen en verpleegkundigen uit drie ziekenhuizen in Noord-Holland hebben daarom hun krachten gebundeld, en werken samen volgens de hoge kwaliteitsnormen van Esperanz. Gezamenlijk bieden zij de meest hoogwaardige oncologische zorg dichtbij huis.

De drie ziekenhuizen die deelnemen in Esperanz zijn het Westfriesgasthuis in Hoorn, het Waterlandziekenhuis in Purmerend en het Zaans Medisch Centrum in Zaandam. Hiervoor werken wij bovendien nauw samen met topspecialisten van academische centra.

De oncologisch chirurg behandelt onder andere:

 Route

U vindt de poli Oncologie op de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift A. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping.
K​lik op de plattegronden voo​r een vergrote weergave.
 
Begane grond

1e verdieping

 

 

Lever operatiehttp://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00270-NL.pdfLever operatie

 

 

Chirurgiehttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/chirurgieChirurgie​Chirurgie (heelkunde) houdt zich bezig met de behandeling van verwondingen, tumoren, vaatziekten en infecties. Meestal is voor de behandeling een operatie nodig.
Oncologiehttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/oncologieOncologieOnder de vlag van Esperanz werken oncologen en verpleegkundigen van het Westfriesgasthuis samen met het Waterlandziekenhuis in Purmerend, het Zaans Medisch Centrum en het Vumc in Amsterdam.

 

 

dhr. M.J.P.M. Govaerthttp://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.-M.J.P.M.-Govaert.aspxdhr. M.J.P.M. Govaert
dhr. dr. J.J.A. Joostenhttp://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.J.J.A.Joosten.aspxdhr. dr. J.J.A. Joosten
dhr. dr. D.J.A. Sonneveldhttp://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.D.J.A.Sonneveld.aspxdhr. dr. D.J.A. Sonneveld
dhr. dr. J.W.D. de Waardhttp://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.J.W.D.deWaard.aspxdhr. dr. J.W.D. de Waard

 

 

Hoornhttp://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.