Uitslagen en foto’s Westfriesgasthuis Loop(t) - 2017

2-10-2017

Op zondag 1 oktober jl. vond de Westfriesgasthuis Loop(t) plaats. De opbrengst van het hardloopevenement gaat naar de Voedselbank West-Friesland.

Kidsloop
De Westfriesgasthuis Loop(t) begon met een kidsloop. Bij de jongens was in de categorie 6-9 jaar Robin Smit de winnaar. Op de voet gevolgd door Quint Kuijper en Daan Deen. Bij de meisjes zette Sophia de Haas weer een snelle tijd neer. Gwen Hoekstra verdiende de tweede plek en Sofia Bouzrou werd derde.
In de categorie 10-12 jaar kwam Thom Butter als eerste jongen over de streep. Gevolgd door Luke Hoekstra (2) en Alex Plug (3). Het eerste meisje dat over de finish kwam, was Naomi Krul. Tweede werd Sanne van der Werf en derde werd Femke van der Gragt.

5 kilometer
De 5km bij de dames is gewonnen door Lonneke Tol. Irene Deen kwam op de tweede plek en Minke Dekker eindigde als derde.
Bij de heren behaalde Reinier Wardenaar weer de eerste plaats en Sander Groot kwam weer als tweede binnen, net als vorig jaar. Alexander Koeman finishte als derde.

10 kilometer
Bij de 10km finishte Janneke van Bockxmeer als eerste bij de dames. Mechteld Coppens was nummer twee en Ingrêthe Karsten kwam als derde over de streep.
Op de 10km voor heren kwam Oscar Wokke weer als eerste over de streep. Gerard Warnaar en Chris Schaper werden respectievelijk nummer twee en drie.

Uitslagen en foto's
Alle uitslagen vind je hier. En alle foto's (gemaakt door Gerda Holla) staan hier.

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.