Aanvraag röntgenfoto's op dvd

Als u een kopie van uw röntgenfoto, echo, scan of MRI wilt aanvragen, dan hangt het ervan af hoe dat moet:

  • Als het voor medische doeleinden is, dan kan de arts of het andere ziekenhuis uw röntgenbeelden aanvragen. Zij moeten daarvoor contact opnemen met onze afdeling medische beeldvorming (radiologie). Als de aanvraag door de arts of het andere ziekenhuis aan u is overgedragen, dan is het belangrijk dat u dat bij het zorginformatiepunt en op het formulier vermeldt.
  • Is de aanvraag voor eigen gebruik, dan werkt het als volgt:

Bij het patiëntenservicepunt​ kunt u uw verzoek indienen door op het daarvoor bestemde formulier uw gegevens in te vullen en terug te sturen of in te leveren bij het patiëntenservicepunt in de centrale hal. U vindt het formulier aan de rechterzijde​​.

Werkwijze
U krijgt van de afdeling medische beeldvorming (radiologie) via uw e-mailadres een uitleg, een link naar Pacs on Web en een referentienummer. Met dat nummer en uw geboortedatum kunt u inloggen bij Pacs on Web. U kunt dan uw beelden bekijken ende verslagen nalezen. Ook kunt u de röntgenfoto, echo, scan of MRI downloaden en opslaan.

Kosten
De kosten voor het vrijgeven van uw digitale röntgenbeelden zijn € 12,50. U kunt bij de balie van het patiëntenservicepunt afrekenen via een pinautomaat. Als het niet lukt, dan sturen wij u een rekening.

Legitimatie
Als u het formulier invult, dan ook graag ter verificatie uw BSN nummer, legitimatiesoort en het bijbehorende nummer. (Bijvoorbeeld: rijbewijs 5503456123, ID IKNL102DRT of Paspoort JH12IY7RT)

Bevestiging
Zodra u een e-mail ontvangt met uitleg en code, is dat meteen de bevestiging van verzending.

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.