dhr. J. Blankestijn

  • Jaar en plaats van afstuderen: 1981, Amsterdam tandheelkunde; 1990, Groningen geneeskunde
  • Afstudeerspecialisatie: 1997, Groningen
  • Specifiek medisch interessegebied: oncologie

Meer info
De heer Blankestijn heeft zijn studie tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Zijn studie geneeskunde en de opleiding tot kaakchirurg volgde hij in Groningen.

Sinds 2003 is hij geregistreerd als MKA-chirurg-oncoloog. Speciale interesse in de hoofd-hals oncologie en pre-implantologische chirurgie. De heer Blankestijn werkt sinds 1990 in de maatschap ​Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie.

 

 

Afwijkende kaakstandhttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/afwijkendekaakstandAfwijkende kaakstandEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Implantatenhttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/implantatenImplantaten
Kaak- en gebitsletsel na ongevalhttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/kaakengebitsletselnaongevalKaak- en gebitsletsel na ongevalEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Kaakgewrichtsklachtenhttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/kaakgewrichtsklachtenKaakgewrichtsklachtenEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Niet doorbrekende hoektandhttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/nietdoorbrekendehoektandNiet doorbrekende hoektandEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Ontbrekende tand of kieshttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/ontbrekendetandofkiesOntbrekende tand of kiesEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Ontstoken verstandskieshttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/ontstokenverstandskiesOntstoken verstandskiesEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Slijmvliesafwijking in de mondhttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/slijmvliesafwijkingindemondSlijmvliesafwijking in de mondEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Te kort tongriempjehttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/tekorttongriempjeTe kort tongriempjeEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Wortelpuntontstekinghttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgie/wortelpuntontstekingWortelpuntontstekingEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.

 

 

Mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgiehttp://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/mondziekten-kaak-en-aangezichtschirurgieMondziekten, kaak- en aangezichtschirurgieBij Mondziekten-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA) kunt u terecht voor alle problemen rond uw mond en kaken.

 

 

Hoornhttp://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.