Werken & leren

Het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis werken samen aan ongekend goede zorg. Dit is niet alleen zorg die voldoet aan normen en eisen. Het is meer dan dat. Het is zorg aan mensen met pijn, onzekerheden, maar ook met hoop, wensen en verwachtingen. Met onze zorg willen we die verwachtingen overtreffen. Dat doen we niet alleen door naar klachten of aandoeningen te kijken. Maar juist door de mensen te leren kennen en wat zij belangrijk vinden bij goede zorg te leren begrijpen.

Sinds 1 april 2017 zijn het Westfriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis gefuseerd. We bundelen kennis en vakbekwaamheid om alle vormen van zorg te kunnen blijven aanbieden dicht bij onze patiënten. Met de juiste zorg op de juiste plaats. Bij het Westfriesgasthuis en Waterlandziekenhuis werken in totaal 3.000 medewerkers, verdeeld over vijf locaties.

Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Samenwerking met andere partijen zoals ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar. We streven ernaar dat het vanzelfsprekend is dat we Lean zijn. Het is een manier van denken en doen waarbij werken aan verbetering voor iedereen onderdeel is van het dagelijks werk.

 ‭(Verborgen)‬ Inloopavond verpleegkundigen


Ben je (bijna) gediplomeerd of gespecialiseerd verpleegkundige en benieuwd hoe het is om in het Westfriesgasthuis te werken? Kom dan met ons kennismaken, je bent van harte welkom op onze inloopmarkt op dinsdag 25 oktober van 19.00-21.00 uur. Lees verder...

 Contact

Nog vragen? Neem dan contact op met de afdeling P&O: 0229 257751.

Voor vragen over opleidingen neem je contact op met het secretariaat van de het Westfriesleerhuis, per e-mail of telefonisch: 0229 208630.

Postadres
Westfriesgasthuis, afdeling P&O
Postbus 600
1620 AR Hoorn

 Volg ons!


 

Mobile Menu
Zoeken.