Lidmaatschap

Iedere werknemer van het Westfriesgasthuis kan voor het luttele bedrag van €2,- per maand lid worden van de Personeelsvereniging. Mensen die een werkrelatie met het Westfriesgasthuis hebben, maar niet op de loonlijst staan (zoals Coppa, Symbiant, Comicro, GOM of Flexbureau Inzet), kunnen voor hetzelfde bedrag, € 24,- per jaar bij vooruitbetaling, begunstiger  worden. Dat geeft recht op deelname aan alle activiteiten. Dat geldt ook voor oud-werknemers die vanuit het Westfriesgasthuis met (flex) pensioen of met de VUT zijn gegaan. Zij kunnen begunstiger  worden voor het halve bedrag, nl. € 12,- bij vooruitbetaling per jaar.

Wil je informatie over het lidmaatschap of begunstiging ontvangen? Stuur ons dan een e-mail

Leden en begunstigers ontvangen een lidmaatschapspasje dat in combinatie met het ziekenhuispasje bij de inschrijving van activiteiten gebruikt kan worden.

Wil je lid worden van de Personeelsvereniging? Open dan dit formulier (pdf), print het, vul het in en stuur het met handtekening er onder naar afdeling P&O&O/salarisadministratie  (Westfriesgasthuis, Postbus 600, 1620 AR Hoorn).

Mobile Menu
Zoeken.