Login als professional

Login of wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Alles over nieuwe accounts

Werken & leren

Het Westfriesgasthuis in Hoorn is een regionaal ziekenhuis met een opleidingsfunctie. Het ziekenhuis heeft een opnamecapaciteit van 506 erkende bedden en ongeveer 258.000 polikliniekbezoeken per jaar. In de medische staf zijn 26 specialismen vertegenwoordigd.


Opleiding
Het Westfriesgasthuis leidt medisch specialisten op voor de specialismen anesthesie, interne geneeskunde, chirurgie, cardiologie, oogheelkunde, KNO en klinische farmacie. Met de voorbereidingen voor de opleiding tot spoedeisende hulp-arts is in 2009 gestart. Verder leiden diverse vakgroepen co-assistenten op. Het ziekenhuis heeft erkenningen voor de verpleegkundige vervolgopleidingen dialyse, IC-verpleegkundige, kinderverpleegkundige, obstetrie- en gynaecologieverpleegkundige, oncologieverpleegkundige en spoedeisende-hulpverpleegkundige. Ook heeft het ziekenhuis erkenningen voor de medisch ondersteunende opleidingen anesthesiemedewerker en operatieassistent.


Gebouw en ligging
Het Westfriesgasthuis is gevestigd in een nieuw modern, functioneel en architectonisch fraai gebouw. Ook in de zorgverlening is sprake van een continu vernieuwingsproces. De projecten van samenwerkende instellingen getuigen daarvan, evenals de ontwikkeling van het Westfriesgasthuis naar een geïntegreerd medisch specialistisch bedrijf, met managementparticipatie van de medisch specialisten.
Gesitueerd aan het IJsselmeer, ligt Hoorn op een steenworp afstand van de Randstad. Het werkklimaat in het Westfriesgasthuis sluit aan op het karakter van de inwoners van de Noord-Hollandse regio West-Friesland: doelmatig en betrokken, met een grote dosis humor. Het Westfriesgasthuis staat bekend om goede zorgverlening zowel aan patiënten als aan personeel.


YouChooz: Kies je vak in zorg en welzijn

Contact

Nog vragen? Neem dan contact op met: het secretariaat van het Westfriesleerhuis, per e-mail of telefonisch:
0229 20 8630.


Voor vragen over arbeidsvoorwaarden neem je contact op met P&O: 
0229 25 7751

Volg ons op Linkedin en Twitter