Hartbewaking

De hartbewaking heeft zeven bedden. Intensieve zorg wordt verleend aan patiënten met acute of chronische problematiek, zoals angina pectoris, endocarditis infarct, cardiomyopathie, (acuut) hartfalen, hartkatheterisatie, ritme- en geleidingsstoornissen, pericarditis, pacemaker (tijdelijk/permanent) en kleplijden. Ook kunnen er 16 patiënten op diverse afdelingen telemetrisch bewaakt worden.
 
Op de hartbewaking werken 25 gespecialiseerde verpleegkundigen in fulltime en parttime dienstverband. Die zijn werkzaam op zowel de EHH als de hartbewaking en maken deel uit van het reanimatieteam.
 
Bezoek
Omdat patiënten op de hartbewaking niet in optimale conditie zijn kan veel of lang bezoek te vermoeiend zijn. Om die reden hebben we een drietal momenten op de dag aangewezen waarop u van harte welkom bent. Wij verzoeken u om met niet meer dan 2 personen tegelijk aan bed te komen.

Bezoektijden
11.00 tot 12.00 uur
16.00 tot 17.00 uur
19.30 tot 20.30 uur

 Contact

Het telefoonnummer van de hartbewaking is
0229 25 73 60.

Het liefst zien wij dat alleen de contactpersoon van de patiënt belt.

 

 

Hartbewaking/EHH Eerste harthulp A4HBhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00179-NL.pdfHartbewaking/EHH Eerste harthulp A4HB

 

 

Cardiologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/cardiologieCardiologieBij Cardiologie krijgt u hulp bij alle klachten die te maken hebben met uw hart en bloedvaten. Ons team doet onderzoek, behandelt en helpt u bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.

 

 

dhr. dr. P.F.M.M. van Bergenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.P.F.M.M.vanBergen.aspxdhr. dr. P.F.M.M. van Bergen
dhr. P. Dekkershttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.P.Dekkers.aspxdhr. P. Dekkers
mw. C. Dickhoffhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/Mw.-C.-Dickhoff.aspxmw. C. Dickhoff
dhr. C.L. Janushttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.C.L.Janus.aspxdhr. C.L. Janus
dhr. H.A. van de Klippehttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.H.A.vandeKlippe.aspxdhr. H.A. van de Klippe

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.