Polikliniek cardiologie

​De polikliniek cardiologie kunt u vinden op de eerste etage van het Westfriesgasthuis, poli 72, locatie Hoorn. Naast de locatie Hoorn kunt u ook terecht in Enkhuizen en Heerhugowaard. Functie-onderzoeken (behalve hartscans en hartkatheterisatie) worden gedaan op de hartfunctieafdeling. De hartfunctieafdeling (poli 74) kunt u naast poli cardiologie vinden. 

 U wordt naar de poli cardiologie verwezen door de huisarts of een specialist. Spoedafspraken kunnen na overleg met de huisarts op heel korte termijn plaatsvinden. Sommige functieonderzoeken kunnen ook door de huisarts worden aangevraagd. U ziet dan geen cardioloog, maar krijgt de uitslag via de huisarts.

Aanmelden
Zowel voor poli 72 als voor poli 74 kunt u zich aanmelden bij poli 72. Naast de balie van poli 72 staat een aanmeldzuil. Door middel van de barcode op uw afsprakenkaart, rijbewijs of ID/paspoort kunt u zich digitaal aanmelden voor uw afspraak en tegelijkertijd controleren of al uw gegevens nog kloppen. Komt u voor het inloopspreekuur voor het ecg (hartfilmpje), dan vragen we of u zich aan de balie van poli 72 wilt melden voordat u plaats neemt in de wachtkamer van poli 74.

Spreekuren

 Wanneer kan ik hier terecht?

 Contact

Telefoonnummer: 0229 25 72 19
ma-vrij 8.00 - 17.00 uur

 Route

U vindt de poli Cardiologie op de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift A. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

 
Mobile Menu
Zoeken.