Spreekuren cardioloog

Voor een consult bij één van onze cardiologen kunt u terecht op alle doordeweekse dagen tussen 9.00 en 16.15 uur op polikliniek 72. U wordt dan gezien door een van onze cardiologen of door een cardioloog in opleiding (aios). Een cardioloog in opleiding is al arts en in opleiding tot specialist, in dit geval cardioloog. De cardioloog in opleiding wordt altijd gesuperviseerd door een cardioloog, waarmee voor u de beste zorg gegarandeerd is.

Wij streven ernaar om u in het vervolgtraject altijd bij dezelfde cardioloog op de polikliniek in te plannen. Wanneer u tussendoor met (enige) spoed gezien moet worden, er een specifieke ingreep noodzakelijk is of uw aandoening specifieke kennis vraagt, dan kan het voorkomen dat u door een andere cardioloog wordt gezien dan uw eigen cardioloog.​

Avondspreekuren
U kunt ook ’s avonds bij ons terecht. Iedere dinsdagavond houdt een aantal cardiologen tot 21.00 uur spreekuur.

Ondersteuning
Alle spreekuren worden ondersteund door ervaren polikliniekassistenten. Zij zullen de nodige vooronderzoeken uitvoeren, zoals wegen en het maken van een ecg (hartfilmpje).

 

 

Cardiologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/cardiologieCardiologieBij Cardiologie krijgt u hulp bij alle klachten die te maken hebben met uw hart en bloedvaten. Ons team doet onderzoek, behandelt en helpt u bij het voorkomen van hart- en vaatziekten.

Mobile Menu
Zoeken.