Longchirurgie

​​​​​​Het onderdeel longchirurgie opereert patiënten aan de longen/borstholte die doorgestuurd zijn door de longartsen uit het Westfriesgasthuis, het Zaans Medisch Centrum en het Waterland Ziekenhuis.

De longchirurg behandelt onder andere:

  • longkanker
  • klaplong
  • kijkoperatie (om door middel van een weefsel biopt een diagnose te kunnen stellen)
  • overmatig transpireren

 

 

Chirurgiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/chirurgieChirurgie​Chirurgie (heelkunde) houdt zich bezig met de behandeling van verwondingen, tumoren, vaatziekten en infecties. Meestal is voor de behandeling een operatie nodig.
Longgeneeskundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/longgeneeskundeLonggeneeskundeDe longafdeling houdt zich bezig met chronische en acute longaandoeningen, zoals astma, COPD, klaplong of longembolie. Ook kunt u bij ons terecht voor oncologische en chirurgische zorg.

 

 

dhr. dr. J.J.A. Joostenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.J.J.A.Joosten.aspxdhr. dr. J.J.A. Joosten

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.