Traumachirurgie

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bij traumachirurgie worden lichamelijke letsels chirugisch behandeld die bijvoorbeeld ontstaan zijn door een val, sport, of een verkeersongeluk. Het gaat vaak om plotseling beschadigde weefsels.

Traumachirurgen behandelen o.a:

  •  gescheurde pezen en banden
  •  gebroken botten en gewrichten

 

 

Gipskamerhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gipskamerGipskamerOp de gipskamer komen alle patiënten die problemen hebben aan het 'steun- en bewegingsapparaat'. Dat is alles wat te maken heeft met botten, spieren, pezen en gewrichten, gewrichtsbanden en zogenaamde kapsels.
Chirurgiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/chirurgieChirurgie​Chirurgie (heelkunde) houdt zich bezig met de behandeling van verwondingen, tumoren, vaatziekten en infecties. Meestal is voor de behandeling een operatie nodig.

 

 

dhr. dr. J. de Haanhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.-dr.--J.--de-Haan.aspxdhr. dr. J. de Haan
mw. A.L.A. van IJsseldijkhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/Mw.A.L.A.vanIjsseldijk.aspxmw. A.L.A. van IJsseldijk
dhr. J. Winkelhagenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.J.Winkelhagen.aspxdhr. J. Winkelhagen

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.