Bekkenbodemproblemen

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Bij bekkenbodemproblemen kunt u zich eenvoudig laten onderzoeken en behandelen bij de Bekkenbodempoli. Deze poli bestaat uit een team van mensen die expertise hebben op dit gebied zoals twee gynaecologen, een uroloog, twee continentieverpleegkundigen, een verpleegkundige, een gespecialiseerde functieassistente, meerdere bekkenfysiotherapeuten bij u in de regio en een seksuoloog.

U kunt er terecht voor de volgende klachten:

Bij die klachten is gebleken dat gespecialiseerde fysiotherapie zeer nuttig is en wij zullen dus alle patiënten in principe mede naar een bekkentherapeut verwijzen.

 

De twee gynaecologen van het bekkenbodemteam: Joke Klinkert (links) en Kirsten Rietveld (rechts)

Vragen over vaginale implantaten ('matjes')?
Heeft u vragen over de bekkenbodemmatjes? U kunt altijd telefonisch terecht bij onze polikliniek Gynaecologie. U wordt dan in contact gebracht met een van de twee gynaecologen met aandachtsgebied 'bekkenbodemproblematiek': Joke klinkert of Kirsten Rietveld.
Ook kunt u bij de NVOG terecht.​ 

 

Enkhuizenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/enkhuizenEnkhuizenDe polikliniek Enkhuizen vindt u in het Gezondheidscentrum Molenweg.
Heerhugowaardhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

 

 

Bekkenbodem- en incontinentieoperatieshttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00412-NL.pdfBekkenbodem- en incontinentieoperaties

 

 

Gynaecologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologieGynaecologieGynaecologie gaat over vrouwenziekten, zwangerschap en bevallingen.

 

 

mw. J. Klinkerthttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/mw.J.Klinkert.aspxmw. J. Klinkert
mw. K. Rietveldhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/mw.K.Rietveld.aspxmw. K. Rietveld

Mobile Menu
Zoeken.