Binnenbaarmoederlijke bevruchting (IUI)

Binnenbaarmoederlijke inseminatie (ook wel IUI = intra-uteriene inseminatie genoemd) kan in sommige gevallen van verminderde vruchtbaarheid de kans op zwangerschap vergroten. Dat geldt zeker als deze behandeling wordt gecombineerd met een milde stimulatie van de eierstokken. Deze stimulatie leidt er vooral toe dat het moment van de eisprong nauwkeurig bekend is. Door het kort voor de eisprong hoog in de baarmoeder inbrengen van een zo groot mogelijk aantal goed beweeglijke zaadcellen kan de kans op een zwangerschap worden vergroot.

 

 

Binnenbaarmoederlijke inseminatie (IUI)https://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00429-NL.pdfBinnenbaarmoederlijke inseminatie (IUI)

 

 

Gynaecologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologieGynaecologieGynaecologie gaat over vrouwenziekten, zwangerschap en bevallingen.
Voortplantingsgeneeskundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologie/voortplantingsgeneeskundeVoortplantingsgeneeskunde

 

 

dhr. dr. D. Berkshttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.D.Berks.aspxdhr. dr. D. Berks

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.