Hormonale behandeling bij ontbrekende of onregelmatige eisprong

Als er geen of slechts onregelmatig een eisprong plaatsvindt (bijvoorbeel dbij PCOS), kan geprobeerd worden om dat op te wekken met hormonen. Hoe dat precies gebeurt is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Soms gebeurt het met tabletjes (clomifeencitraat), in andere gevallen of als de tabletjes onvoldoende werken kan overgegaan worden op injecties (FSH) die je zelf zult leren toedienen.

Bij vrouwen met erg overgewicht kan eerst geadviseerd worden om af te vallen omdat dat de kans op terugkeer van de eisprong en de kans op succes van de behandeling kan vergroten.

 

 

Voortplantingsgeneeskundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologie/voortplantingsgeneeskundeVoortplantingsgeneeskunde

 

 

dhr. dr. D. Berkshttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.D.Berks.aspxdhr. dr. D. Berks

 

 

Enkhuizenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/enkhuizenEnkhuizenDe polikliniek Enkhuizen vindt u in het Gezondheidscentrum Molenweg.
Heerhugowaardhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.
Purmerendhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/purmerendPurmerendEen site om een locatie te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.

Mobile Menu
Zoeken.