IVF-ICSI-CRYO

Soms kan voor de behandeling van verminderde vruchtbaarheid een IVF / ICSI behandeling nodig zijn. Vroeger werd dit wel een 'reageerbuisbevruchting' genoemd. Daarbij worden bij de vrouw door het toedienen van hormooninjecties meerdere eiblaasjes tegelijk tot groei gebracht en op het moment dat ze “rijp” zijn zullen ze leeggezogen worden met een naald.

In het laboratorium worden de eicellen samengebracht worden met spermacellen van de man en zal er een embryo gevormd worden. Dat embryo, of soms twee, zal na een paar dagen in de baarmoeder ingebracht worden en kan zich gaan nestelen in de baarmoeder om te groeien. Resterende embryo’s kunnen bewaard worden in een speciale vriezer om eventueel een andere keer terug te plaatsen (cryo’s).

​Deze behandeling wordt uitgevoerd in samenwerking met het IVF-centrum van het VUmc in Amsterdam.

 

 

 

 

Voortplantingsgeneeskundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologie/voortplantingsgeneeskundeVoortplantingsgeneeskunde

 

 

dhr. dr. D. Berkshttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.D.Berks.aspxdhr. dr. D. Berks

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.