Medische zorg

​Wij zijn een niveau-2 intensive care die voldoet aan de criteria zoals de overheid die daar voor heeft opgesteld. Dat betekent onder andere dat onze IC langdurige beademingspatiënten kan behandelen en dat er 24 uur per dag een intensivist aanwezig of direct oproepbaar is. Er is altijd een arts-assistent aanwezig.

Intensivisten zijn medisch specialisten met een vervolgopleiding voor Intensive Care Geneeskunde. Naast de intensivisten werken er ook arts-assistenten. Die zijn of gaan binnenkort in opleiding voor een specialisatie.

Mocht u een gesprek met de intensivist willen, dan kunt u dat regelen via de verpleegkundigen. Een dergelijk gesprek gaat meestal over ziekteverloop, nieuwe bevindingen en de verwachtingen over het herstel. De gesprekken vinden meestal plaats in de middag en worden gevoerd door de intensivisten of de arts-assistent.

 'Alles is omgeven met veel zorg'

Ondergetekenden willen graag een compliment uitdelen aan de professionaliteit van dr. Kievit, de vaatchirurg. Maar ook aan zijn (operatie)team. En het verplegend en verzorgend personeel van de afdeling chirurgie en de IC. Wij - mijn man, die geopereerd moest worden, en ik - zijn zeer tevreden over de behandeling. Preoperatief, tijdens de operatie en na de operatie. Alles is omgeven met veel zorg. Medewerkers zijn bijzonder aardig en professioneel. Kortom, wij zijn heel tevreden over het resultaat. Onze hartelijke dank.

Jan en Olga Huisenga
Mobile Menu
Zoeken.