Verpleegafdeling Maag-, darm- en leverziekten

​De verpleegafdeling van Maag-, darm- en leverziekten heeft in totaal 16 bedden, verdeeld over 1-, 2- en 4-persoonskamers. Het team bestaat naast de vier specialisten uit twee zaalartsen, twintig verpleegkundigen of leerling-verpleegkundigen en zorgassistenten. Ook zijn er twee secretaressen werkzaam.

Op deze afdeling worden vooral ziekten behandeld met betrekking tot de maag, darm en lever. Daarnaast worden ook patiënten behandeld met een algemeen inwendige aandoening.

Opleiding
De afdeling Interne geneeskunde heeft de opleidingsbevoegdheid tot arts en internist. Dit in samenwerking met het AMC te Amsterdam. Daarom zult u tijdens uw opname naast de zaalarts ook artsen in opleiding (co-assistenten) ontmoeten.

 Route

U vindt de verpleegafdeling Maag-, darm- en leverziekten in de nieuwbouw op de 4e verdieping. Klik op het plaatje voor een vergrote weergave.
 
 

 Contact en route

Contact
Telefoonnummer 0229 25 74 65

Route
U vindt de verpleegafdeling van Maag-, darm- en leverziekten zich op de eerste etage.

Bezoektijden


Dagelijks
15.30 tot 17.00 uur
19.00 tot 20.30 uur


In het weekend ook van 11.00 tot 12.00 uur

 "Grandioze verzorging"

Ik wilde graag namens mijn schoonvader, die de laatste week op de Maag / Darm afdeling heeft gelegen, en alle familieleden onze dank uitspreken naar het fantastische personeel. Grandioze verzorging van zowel mijn schoonvader als alle bezoek.

Complementen voor het hele team!

Nico de Graaf

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.