Scopiecentrum

Wij werken op een aantal verschillende scopie-kamers. Daar voeren de artsen samen met de endoscopie-verpleegkundigen het onderzoek uit.

Meestal kunt u op dezelfde dag van het onderzoek weer naar huis. Als u een afspraak heeft op ons Scopiecentrum, raden wij u aan altijd iemand mee te nemen om u te begeleiden i.v.m. het eventueel gekregen slaapmiddel tijdens het onderzoek.

De uitslag van uw onderzoek krijgt u niet meteen. Die krijgt u later van de arts die het onderzoek heeft aangevraagd, of bij uw huisarts.

 Contact

Telefoonnummer 0229 - 25 72 81

Dagelijks van 8.00-17.00 uur.

 Route

U vindt het Scopiecentrum in de nieuwbouw op de 6e verdieping. Klik op het plaatje voor een vergrote weergave.
 
 

 

 

Scopiecentrumhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/mdl/scopiecentrumScopiecentrumBij het scopiecentrum verrichten we endoscopieën. Dat zijn onderzoeken waarbij de arts door middel van een flexibele, stuurbare slang (endoscoop) met videocamera in bepaalde delen van het lichaam kijkt. Via deze endoscoop kan een arts instrumenten binnen in het lichaam brengen.

 "Super patiëntvriendelijk"

Via deze weg wil ik het personeel bedanken voor de goede verzorging en behandeling. In januari heb ik een colonscopie moeten ondergaan. Graag wil ik Patrick, Michael, Jaap, Karin, dr Schmidt, Nathan en Claudia bedanken. Mocht ik nog iemand vergeten zijn dan bij deze ook genoemd. Zij hebben mij op een perfecte manier geholpen. Ze hadden alle aandacht voor mij en probeerden mij gerust te stellen (was ook wel nodig want wat ik had een stress).
 
Super patiëntvriendelijk.

Cisca de Boer-Jagerman
Mobile Menu
Zoeken.