Look Good... Feel Better

​Bijna 90.000 mensen krijgen jaarlijks te horen dat zij kanker hebben. De ziekte en de behandelingen, zoals chemotherapie, radiotherapie en/of operaties hebben vaak tot gevolg dat het uiterlijk verandert. De huid kan droger worden, verkleuren en nagels kunnen verzwakken en daardoor eerder afbreken. Extra zorg en aandacht voor dit veranderend uiterlijk kan voor iemand veel betekenen. De verschijnselen zijn meestal van tijdelijke aard maar niemand wil er ziek uitzien.

Het programma Look Good... Feel Better geeft op een positieve en praktische manier informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Wij geven individuele behandelingen en organiseren workshops.

De specialist in huidverzorging is één ochtend per week aanwezig in het Westfriesgasthuis. U wordt geholpen door Simone Keijzer of Judith Doodeman.

 Komende bijeenkomsten

 

 

Huidtherapeut Judith Doodeman: "Je helpt mensen door deze nare periode heen en probeert het een beetje te verlichten."

Therapeutisch schoonheidsspecialist
Simone Keijzer: "Het is fijn patiënten te helpen tijdens een moeilijke periode."

 

 

 

Oncologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/oncologieOncologieOnder de vlag van Esperanz werken oncologen en verpleegkundigen van het Westfriesgasthuis samen met het Waterlandziekenhuis in Purmerend, het Zaans Medisch Centrum en het Vumc in Amsterdam.

Mobile Menu
Zoeken.