Dagbehandeling KNO

De meeste KNO-ingrepen kunnen in dagbehandeling plaatsvinden. Wanneer een ingreep later op de dag plaatsvindt, of wanneer hier medische redenen voor zijn, kan het nodig zijn om een nacht opgenomen te worden. Uw KNO-arts zal u hier tijdig over informeren.

Tijdens de dagopname verblijft u op de afdeling Dagbehandeling op de tweede etage. Kinderen en jongeren tot 17 jaar verblijven op de kinderdagbehandeling of op de afdeling Kind & Jeugd.​

 Route Dagbehandeling

U vindt de Dagbehandeling op de 2e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift F. Daarmee gaat u naar de 2e verdieping. U bent er dan meteen.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.
 
 

 "Persoonlijk en liefdevol"

Gister ben ik met mijn dochter voor OK geweest en het feit hoe wij werden opgevangen, alles werd uitgelegd, hoe de medewerkers en de artsen en niet te vergeten de gastvrouw met ons om zijn gegaan is zeker een compliment waard. Ik weet uit ervaring dat je in de zorg meestal alleen iets hoort als er iets niet goed is gegaan dus daarom vind ik het van belang ook de andere kant te belichten. Veel dank voor de persoonlijke en liefdevolle begeleiding door alle medewerkers.

Mvg,
Monique Ruybroek
Mobile Menu
Zoeken.