Cosmetische neuscorrectie

Een neuscorrectie (rhinoplastiek) is een cosmetische operatie aan de neus waarbij de vorm en grootte van de neus worden veranderd. De neusvleugels kunnen worden versmald, de neusrug kan rechter gemaakt worden, een scheve neus kan worden rechtgezet en de neustip kan worden verbeterd.

Als er ook problemen zijn met de doorgankelijkheid van de neus doordat mogelijk het neustussenschot scheef staat, kan ook het neustussenschot recht gezet worden.

Voorafgaand aan de operatie worden er digitale foto’s van uw neus gemaakt. Aan de hand van deze foto’s worden uw wensen voor de neuscorrectie besproken en kijkt de KNO-arts wat er mogelijk is.

Niet elke verzekering vergoed deze behandeling, het is daarom raadzaam om voorafgaand aan de behandeling contact met uw ziektekostenverzekering op te nemen. Als u de behandeling zelf betaalt, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Bedrijfseconomie en Zorgadministratie van het Westfriesgasthuis via telefoonnummer 0229 20 81 02. U kunt bij hen de actuele kosten van deze behandeling opvragen.

 

 

Neusspoelen met zoutoplossinghttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00535-NL.pdfNeusspoelen met zoutoplossing
Operatie aan de uitwendige neushttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00525-NL.pdfOperatie aan de uitwendige neus
Operatie aan het neustussenschothttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00534-NL.pdfOperatie aan het neustussenschot

 

 

Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/keel-neus-en-oorheelkundeKeel-, neus- en oorheelkunde (KNO)​Op de poli Keel-, Neus- en O​orheelkunde (KNO) kunt u terecht voor alle klachten die te maken hebben met uw keel, neus, oren en hals.

 

 

dhr. dr. L.J.J.M. Bauwenshttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.L.J.J.M.Bauwens.aspxdhr. dr. L.J.J.M. Bauwens

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.