Kinderdagbehandeling

Kinderen die worden geopereerd aan hun keelamandelen en/of neusamandelen of trommelvliesbuisjes krijgen, worden op de kinderdagbehandeling opgenomen.

U wordt samen met uw kind en nog andere kinderen opgevangen in het ziekenhuis door een pedagogisch medewerkster. Uw kind wordt door kinderverpleegkundigen verzorgd op de kinderdagbehandeling.
Op de afdeling zijn boekjes en speelgoed aanwezig. Vergeet u niet een knuffel of speentje mee te nemen als uw kind hieraan gehecht is.
Gedurende de dagopname kunt u bij uw kind blijven (met uitzondering van de operatie).

In de folder die u van de poli preoperatief heeft meegekregen leest u wat uw kind ’s ochtends nog wel en niet mag eten/drinken. Houd u zich goed aan deze adviezen!

Het is om organisatorische redenen niet mogelijk om meer dan 1 ouder/ verzorger toe te laten op de kinderdagbehandeling. Eventuele broertjes of zusjes kunnen niet mee tijdens de opname/behandeling.

 

 

Nazorgformulier KNODagcentrumhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00823-NL.pdfNazorgformulier KNODagcentrum

 

 

Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/keel-neus-en-oorheelkundeKeel-, neus- en oorheelkunde (KNO)​Op de poli Keel-, Neus- en O​orheelkunde (KNO) kunt u terecht voor alle klachten die te maken hebben met uw keel, neus, oren en hals.

 "Zo aardig en behulpzaam"

Onze dochter van 14 jaar is op 18 december j.l geopereerd aan haar amandelen. Graag willen wij onze complimenten aan iedereen geven. Van ontvangst van de gastvrouw, verpleegkundige op de kinderafdeling, pedagoge tot ok personeel, echt iedereen was zo aardig en behulpzaam.
Bedankt allemaal voor het gastvrije ontvangst!

Fam. Van Wijk

Mobile Menu
Zoeken.