Stembandonderzoek

De KNO-arts plaatst een kijker in de vorm van een smalle buis (scoop) in uw mond tot aan de achterkant van uw tong. De scoop komt niet verder in uw mond dan u zelf met uw tandenborstel komt. Door de speciale lamp en camera in de buis zijn de stembanden vergroot en vertraagd te zien op de monitor. Soms kijkt de logopediste met dit onderzoek mee.

De KNO-arts kan direct na het onderzoek de resultaten met u bespreken.

 

 

Stroboscopiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00529-NL.pdfStroboscopie

 

 

Keel-, neus- en oorheelkunde (KNO)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/keel-neus-en-oorheelkundeKeel-, neus- en oorheelkunde (KNO)​Op de poli Keel-, Neus- en O​orheelkunde (KNO) kunt u terecht voor alle klachten die te maken hebben met uw keel, neus, oren en hals.

 

 

dhr. dr. L.J.J.M. Bauwenshttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.L.J.J.M.Bauwens.aspxdhr. dr. L.J.J.M. Bauwens
mw. M.E.C. Raminghttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/mw.M.E.C.Raming.aspxmw. M.E.C. Raming
dhr. dr. M. van der Tornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.M.vanderTorn.aspxdhr. dr. M. van der Torn

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

 Meer informatie

Mobile Menu
Zoeken.