Bezoek

Bezoek is welkom op de suite. Dat gaat altijd alleen met toestemming van u. Graag uw bezoek vragen om handsieraden af te doen en handen te wassen. Ook is het goed om in overleg met de verpleegkundige het bezoek aan te passen aan de situatie en gezondheidstoestand van uw kind en uzelf. Kinderen onder de 12 jaar mogen niet op bezoek komen, behalve broertjes en zusjes.

Andere bezoekers
Andere bezoekers (o.a. broertjes, zusjes, familie) zijn tussen 9.00 tot 21.00 uur toegestaan, maar moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • de ouders van de baby moeten aanwezig zijn;
  • tussen de voedingsronden mag u naar de baby kijken;
  • niet langer dan tien minuten.

Contactpersonen
De ouders van de baby zijn de contactpersonen voor het bezoek. U beslist zelf wie de baby mag bezoeken. Het verplegend personeel zal ieder bezoek dat zonder begeleiding van een van de ouders afwijzen.  

Tijdens het bezoek laten wij het aan u over om de bezoekers te informeren over de gezondheidstoestand van uw baby. Ook verwachten wij dat u de bezoekers inlicht over de bezoekersregels en hygiënemaatregelen van de afdeling. Om de privacy van andere baby’s te waarborgen is het niet de bedoeling dat u of uw bezoek bij andere kinderen gaat kijken. Verder kunt u de afdeling alleen betreden met een toegangspas. Kinderen onder de twaalf jaar mogen niet mee naar binnen en kunnen samen met overige bezoekers vanaf de gang naar uw kindje kijken.

 Route

U vindt Neonatologie op de 2e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift E. Daarmee gaat u naar de 2e verdieping. Daar gaat u rechts.
K​lik op de plaatjes voo​r een vergrote weergave.
 
Begane grond
 

2e verdieping

 

 

Neonatologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/kind-en-jeugd/neonatologieNeonatologieEen site om een afdeling te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.

 

Mobile Menu
Zoeken.