Polikliniek Medische beeldvorming

​Als u een afspraak heeft voor een onderzoek op de afdeling Medische beeldvorming, meldt u zich bij polikliniek 50, op de eerste etage. De administratief medewerker meldt u aan en verwijst u naar de goede wachtkamer. Een radiologisch laborant komt u ophalen uit de wachtkamer.

Wij zien het liefste dat u minimaal een kwartier van tevoren aanwezig bent. Zo kunt u zich rustig aanmelden. Wij doen ons best u op tijd op te roepen voor uw onderzoek. Spoedgevallen gaan echter voor.

Op de polikliniek werken artsen (radiologen), radiologisch laboranten en echografie-assistenten samen. Zij worden ondersteund door administratief medewerkers. Meestal heeft u tijdens het onderzoek alleen contact met de radiologisch laborant. Een klein aantal onderzoeken doet de radioloog zelf.
Een radioloog is een gespecialiseerde arts die beeldmateriaal van röntgenstralen, geluidsgolven of magnetisme beoordeelt.
 

 Contact

Telefoonnummer: 0229 25 73 73
ma - vrij van 8.00 - 16.30 uur

 Route

U vindt de poli Medische beeldvorming op de 1e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift A. Daarmee gaat u naar de 1e verdieping. Daarna bent u meteen op poli 50.
K​lik op de plattegrond voo​r een vergrote weergave.

 
Mobile Menu
Zoeken.