Verpleegafdeling Neurologie

​​​​​​De verpleegafdeling Neurologie heeft één-, twee- en vierpersoonskamers. Er is een aparte kamer met intensievere bewaking, de zogenaamde Stroke UnitEr wordt gemengd verpleegd, dames en heren liggen op een kamer, waarbij de privacy uiteraard zo veel mogelijk wordt gewaarborgd. 

​Medewerkers
Het team bestaat uit een unithoofd, verpleegkundigen, leerlingverpleegkundigen en stagiaires. Ook zijn er secretaresses en afdelings- en voedingsassistentes werkzaam.
De verpleegkundigen werken in diensten van acht uur die elkaar overlappen. Tijdens iedere dienst draagt de verpleegkundige zorg voor de continuïteit van het verpleegproces van een aantal patiënten. Hij of zij is tijdens haar dienst aanspreekpunt voor de patiënt en communiceert met andere disciplines. 
 
Indien nodig wordt de hulp van een fysiotherapeut, logopediste, ergotherapeut, diëtiste, revalidatiearts of andere specialist ingeschakeld. Ook kan desgewenst contact gelegd worden komen met een geestelijk verzorger of maatschappelijk werker.  
 
Patiëntendossier
Na iedere dienst wordt door de verpleegkundige een verslag gemaakt in het verpleegkundig dossier. Andere hulpverleners die betrokken zijn bij de behandeling gebruiken dit dossier ook. De patiënt mag hierin uiteraard zelf ook lezen, maar voor inzage in het dossier door een derde is toestemming van de patiënt vereist.
 
Visite lopen
De behandelend arts (zaalarts en/of specialist) komt driemaal per week langs, tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Op de Stroke Unit wordt dagelijks visite gelopen. U wordt dan geïnformeerd en u kunt vragen stellen. Als u of uw familie, buiten de visitetijden om, een gesprek wil met de behandelend zaalarts of specialist dan kan er via de verpleegkundige een afspraak gemaakt worden.

 Contact

Telefoonnummer verpleegafdeling: 0229 25 74 98​

Bezoektijden


Dagelijks

11.30 - 12.00 uur (alleen voor de 1e en 2e contactpersoon / mantelzorgers)
15.30 tot 17.00 uur
19.00 tot 20.30 uur

 Route

U vindt de verpleegafdeling Neurologie op de 4e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift A. Daarmee gaat u naar de 4e verdieping. Daar gaat u rechts.
K​lik op de plaatjes voo​r een vergrote weergave.
 
Begane grond

4e verdieping
 

 "Veel aandacht, liefde en zorg"

Als ex- gastvrouw heb ik een periode aan de gastvrijheid van het WFG mee mogen werken, nu heb ik er op een andere manier naar mogen kijken.
Zaterdag 11 juli werd ik na een aanrijding per ambulance naar het WFG gebracht en daar ben ik tot gister 'te gast' geweest, zo kan ik het noemen.
Ik ben vanaf de ambulance tot mijn vertrek naar huis op 14 juli met veel aandacht, liefdevol en zorg behandeld. Ik werd opgenomen op Geriatrie A4.
Wat ik nu erg mis is het heerlijke bed een zegen voor het toegetakelde lichaam. Ook was heel fijn dat de mogelijkheid er was kamer voor mijzelf te mogen hebben die rust heeft mij goed gedaan.
Ook de complimenten voor het heerlijk eten en drinken, fruit waar je mee werd verwend.
Het is heerlijk om weer thuis te zijn maar ik wil dit wel even laten weten, de sterren staan op hun plaats.
Met vriendelijke groet,

Elly Bloemendaal-Kouwen
Mobile Menu
Zoeken.