CBR-keuring

​​​​Neurologische aandoeningen kunnen gevolgen hebben voor verkeersdeelname. Denk bijvoorbeeld aan epilepsie of een beroerte. U dient dit te melden bij het CBR​.

​Het CBR beslist of een specialistische keuring door een neuroloog nodig is. Dit soort keuringen worden ook verricht door de neurologen van het Westfriesgasthuis.

Een afspraak voor een keuring maakt u via het secretariaat neurologie, telefoonnummer​​ 0229 20 83 04. Wij streven er naar om de keuring binnen 2 weken uit te voeren en het advies zo snel mogelijk naar het CBR te sturen. Is er spoed bij, laat dit dan weten bij het maken van de afspraak.

Belangrijk: de keuring wordt altijd in opdracht van het CBR uitgevoerd en het CBR vraagt de neuroloog om advies. Het CBR beslist uiteindelijk over de rijgeschiktheid.

 

 

Neurologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologieNeurologieBij Neurologie kunt u onder andere behandeld worden voor ziektes van het zenuwstelsel, spierstelsel of de hersenen. Bijvoorbeeld als u een beroerte, een hernia of epilepsie heeft gehad.

 

Contact
Een afspraak voor een keuring maakt u via het secretariaat neurologie, telefoonnummer: 0229 20 83 04.

cbr.jpg

 

Mobile Menu
Zoeken.