OpticienZorg

​Het Westfriesgasthuis werkt aan het verbeteren van de kwaliteit van oogzorg in West-Friesland en omstreken. Om dat te realiseren zijn verschillende projecten gestart, waaronder het project OpticienZorg. Onder die noemer komen opticiens uit de regio geregeld samen met oogartsen, orthoptisten en optometristen van het Westfriesgasthuis om praktijkgerichte expertise en ontwikkelingen in de oogzorg met elkaar/als professionals onderling uit te wisselen.

Die bundeling van kennis en kunde biedt voordelen in de dienstverlening en de kwaliteit van de zorg. De patiënt is onder andere verzekerd van een kundige beoordeling door een goed geïnformeerde opticien, een accurate doorverwijzing naar de huisarts en minder wachttijd voor een afspraak op de afdeling oogheelkunde in het Westfriesgasthuis.

Gecertificeerde opticiens zijn herkenbaar aan de winkelruitsticker, of kijk hieronder voor een overzicht.

Oogwereld vestiging Enkhuizen
Een Ogenblik
Eye Wish Hoorn
Hans Anders Bovenkarspel
Keiser Optiek
Meeuwsen Optiek
Metselaar Optiek Zaandam
Nick Gras Optiek
Oog voor Optiek
Optiek Johan Griffioen
Optiek Leon

Optique Labruyere
Osinga Optiek Avenhorn
Osinga Optiek Hoogkarspel
Osinga Optiek Hoorn
Osinga Optiek Medemblik
Pearle Hoorn
Pearle Opticiens Langedijk
Puur Optiek
Schouten Optiek
Van Dijk Optiek Purmerend
Van Dijk Optiek Wormer

 

 

Oogheelkundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/oogheelkundeOogheelkundeBij oogproblemen gaat u naar de poli Oogheelkunde op de begane grond. Hier krijgt u, naast met oogartsen, ook te maken met medewerkers ​als technisch oogheelkundig assistenten (TOA), optometristen en orthoptisten.

OogzorgNetwerk
Mobile Menu
Zoeken.