Operatie vanuit een verpleegafdeling

Als u niet in dagbehandeling wordt geopereerd, wordt u vanuit de verpleegafdeling naar de OK gebracht.
 
Op de dag dat uw operatie gepland staat, meldt u zich bij de receptie in de centrale hal. Vervolgens wordt u begeleid naar de juiste afdeling. De verpleegkundige van de afdeling krijgt een telefoontje van de OK-receptioniste wanneer u aan de beurt bent voor uw operatie.

De verpleegkundige brengt u naar de holding van de OK. Daar worden u diverse controlevragen gesteld, u krijgt een infuus, u krijgt ECG-stickers opgeplakt en er staat de juiste operatiebrancard voor u klaar. Vervolgens wordt u naar de operatiekamer gereden en kan na diverse controlevragen de operatie starten.
Na afloop wordt naar de uitslaapkamer gebracht. Zodra dit mogelijk is gaat u terug naar de afdeling waar u vandaan kwam.
 
Meer weten?
Bekijk hier de verschillende ruimtes op het OK-complex.
Lees meer over wie er op de OK werken.
13.Gastenvervoer.jpg 
 
 

 "Een compliment waard!'

Gisteren ben ik met mijn dochter voor OK geweest en het feit hoe wij werden opgevangen, alles werd uitgelegd, hoe de medewerkers en de artsen en niet te vergeten de gastvrouw met ons om zijn gegaan is zeker een compliment waard. Ik weet uit ervaring dat je in de zorg meestal alleen iets hoort als er iets niet goed is gegaan dus daarom vind ik het van belang ook de andere kant te belichten. Veel dank voor de persoonlijke en liefdevolle begeleiding door alle medewerkers.

Mvg, Monique Ruybroek

 

 

OKhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/operatiekamerOKVoor operaties komt u in het Westfriesgasthuis terecht in het zeer moderne operatiecomplex op de 2e etage. 24 uur per dag worden hier zowel geplande als spoedoperaties uitgevoerd.

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.