Verpleegafdeling Orthopedie

De verpleegafdeling Orthopedie is op de vijfde etage. Deze afdeling heeft 29 bedden, verdeeld over vier-, twee- en eenpersoonskamers. Er worden patiënten opgenomen voor de specialismen Orthopedie, Oogheelkunde en Geriatrie. Op alle kamers is een douche en toilet. Als alle bedden op de verpleegafdeling Orthopedie volledig bezet zijn, worden patiënten voor Orthopedie meestal opgenomen op de naast gelegen afdeling Chirurgie.

Medewerkers
Op de verpleegafdeling komt u in contact met diverse medewerkers die u samen graag van dienst willen zijn. Dat zijn verpleegkundigen, leerling-verpleegkundigen, stagiaires en servicemedewerkers. De verpleegkundigen en leerling-verpleegkundigen werken in diensten van acht uur die elkaar overlappen. Tijdens iedere dienst dragen onze verpleegkundigen zorg voor een aantal patiënten. Hij of zij is tijdens de dienst aanspreekpunt voor de patiënt en communiceert met andere disciplines. Aan het eind van de dagdienst draagt de verpleegkundige de dienst over aan de avonddienst aan het bed van de patiënt.

Bezoek
Per patiënt zijn twee bezoekers toegestaan op de zaal of kamer. In de conversatieruimte is het mogelijk om meer bezoek te ontvangen. De zorg en behandeling van de patiënt gaan voor. Als het nodig is vragen we het bezoek dan ook vriendelijk de patiëntenkamer even te verlaten.

 Contact en route

Contact
Telefoonnummer verpleegafdeling:
0229 25 78 11​

Bezoektijden
za/zo: 11.00 – 12.00 uur
15.30 – 17.00 uur
19.00 – 20.30 uur

Route
U vindt de verpleegafdeling Orthopedie op de vijfde etage. Vanuit de centrale hal kunt u een van de liften nemen tot de vijfde verdieping.

 

 "Zeer tevreden"

Ben zeer tevreden over de afd. Orthopedie (van chirurg tot en met de servicemedewerker) over de ondergane behandeling van 13 tot en met 15 mei. Dat wou ik wel even kwijt!
J.F. vd Wateringen
Mobile Menu
Zoeken.