Rugklachten

Rugklachten is een algemene term voor het hebben van pijn of beperkingen aan je rug en komt bij veel mensen voor. Er zijn mensen die maar een korte tijd last hebben van hun rug, terwijl anderen langdurig rugklachten hebben. De rugpijn kan heel ernstig zijn en is voor veel mensen een grote beperking bij de dagelijkse bezigheden. Soms is een specifieke oorzaak aan te duiden voor rugklachten, maar vaak blijft dit onduidelijk. 
 
Eric Kraaneveld is een orthopedisch chirurg gespecialiseerd in rugproblematiek. Hij werkt nauw samen met het VUmc in Amsterdam en de neurochirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep in Alkmaar. Daarnaast werkt Agnita Stadhouder op maandagen als rugspecialist in het Westfriesgasthuis. Zij is ook werkzaam in het VUmc.

Lees meer over een behandeling van rugklachten in de folders aan de rechterkant.​

 

 

Aspecifieke lage rugklachtenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-01177-NL.pdfAspecifieke lage rugklachten
Metastasen in de wervelkolomhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-01176-NL.pdfMetastasen in de wervelkolom
Scoliosehttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-01170-NL.pdfScoliose
Spondylodesehttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00714-NL.pdfSpondylodese

 

 

dhr. E.C. Kraaneveldhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.E.C.Kraaneveld.aspxdhr. E.C. Kraaneveld
mw. A. Stadhouderhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/mw.-A.-Stadhouder.aspxmw. A. Stadhouder

 

 

Orthopediehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/orthopedieOrthopedieBij Orthopedie krijgt u hulp bij alle klachten die te maken hebben met bewegen. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door botten, gewrichten, spieren, pezen of banden.

 

 

Enkhuizenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/enkhuizenEnkhuizenDe polikliniek Enkhuizen vindt u in het Gezondheidscentrum Molenweg.
Heerhugowaardhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.