Pijnteam

Ons ziekenhuis heeft een pijnteam waarin verschillende disciplines vertegenwoordigd zijn. Dat zijn bijvoorbeeld een revalidatiearts, fysiotherapeut, klinisch psycholoog en anesthesioloog. Dat team komt bij elkaar om patiënten te bespreken.

Eerste bezoek
Een afspraak voor een eerste bezoek aan de pijnpoli volgt nadat uw behandelend specialist of huisarts een aanvraag met uw medische gegevens naar de pijnpoli heeft gestuurd. Die afspraak sturen we schriftelijk naar u toe.

Vragenlijsten
Voorafgaand aan uw eerste afspraak vragen wij u drie vragenlijsten in te vullen. Daarmee kunnen we een goede inschatting maken van de aard van uw klacht.

Gesprek
Tijdens uw eerste afspraak op de pijnpoli heeft u een gesprek met de anesthesioloog/pijnbestrijder of een physician assistant.

 

 

Medicatieverklaring buitenlandhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00160-NL.pdfMedicatieverklaring buitenland
Multidisciplinaire poli pijnbestrijdinghttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00159-NL.pdfMultidisciplinaire poli pijnbestrijding

 

 

Pijnbehandelinghttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/pijnbehandelingPijnbehandeling​Op de polikliniek Pijnbestrijding worden patiënten met langdurige pijnklachten behandeld.

 

 

dhr. J.S. de Jonghttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/j-s-de-jong.aspxdhr. J.S. de Jong
dhr. A.P. Schipperhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/a-p-schipper.aspxdhr. A.P. Schipper

 

 

Heerhugowaardhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.