Polikliniek Plastische chirurgie

​​​​​Op de polikliniek Plastische chirurgie kunt u terecht voor alle informatie over uw ingreep, onderzoek en behandeling.

Intake
Nadat u bent doorverwezen, krijgt u op de poli Plastische Chirurgie altijd eerst een intakegesprek. Samen met u maken wij een plan van aanpak. Als u een operatie nodig heeft, wordt u op de wachtlijst geplaatst. Voor een kleine ingreep kunt u tijdens uw eerste bezoek meteen al een afspraak maken.

Met z'n tweeën
Kleine ingrepen plannen we in de operatiekamer op de poli. Daar wordt u begeleid door ervaren verpleegkundigen. Als u een afspraak heeft op de poli, raden wij u altijd aan iemand mee te nemen en uw vragen van tevoren op te schrijven. Twee horen meer dan een.

 Wanneer kan ik hier terecht?

 Contact

Telefoonnummer: 0229 25 72 50.
maandag, dinsdag en donderdag 8.00 - 17.00 uur

 

 

Plastische chirurgiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/plastischechirurgiePlastische chirurgieOp deze afdeling helpen wij u met reconstructieve chirurgie, bijvoorbeeld bij een nieuwe borst na amputatie. Omdat handen ingewikkelde lichaamsdelen zijn, helpt de plastisch chirurg ook bij behandelingen aan de hand en pols.

 Route

De poli Plastische chirurgie bevindt zich niet in het hoofdgebouw, maar op Maelsonstraat 5, naast de parkeergarage van ons ziekenhuis:
Mobile Menu
Zoeken.