Chronische gegeneraliseerde pijn

‘Chronische pijn‘ is pijn die langer dan drie maanden bestaat. Over het algemeen gaat het om pijn die aanwezig is in een groot deel van het lichaam. Het betreft soms restpijn en uitgebreide pijn na een ongeval of ontsteking (weefselschade). Maar vaak is er geen aanwijsbare oorzaak voor chronisch gegeneraliseerde pijn.
 
Gevolgen van chronische gegeneraliseerde pijn
Vaak hebben mensen met chronische gegeneraliseerde pijn ook andere klachten zoals vermoeidheid, slaapproblemen, stijfheid en sombere gevoelens. Maar ook hoofdpijn (bijvoorbeeld migraine), darmproblemen (prikkelbare darm) en problemen met geheugen en concentratie worden vaak genoemd. Door deze klachten ervaren veel mensen problemen in hun dagelijks functioneren zoals huishouden, werk, kindverzorging, relatie, sociale contacten, sport en hobby’s.

 

 

 

Reumatologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/reumatologieReumatologie​U komt terecht bij Reumatologie als u last heeft van een aandoening aan of rond de gewrichten die niet ontstaan is door letsel. De reumatoloog stelt na onderzoek vast of u reuma heeft. Als dit zo is, helpt hij u verder.

 

 

dhr. dr. M. Gerritsenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.M.Gerritsen.aspxdhr. dr. M. Gerritsen
dhr. dr. P.J.S.M. Kerstenshttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.dr.P.J.S.M.Kerstens.aspxdhr. dr. P.J.S.M. Kerstens
dhr. R.E. Voornemanhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.R.E.Voorneman.aspxdhr. R.E. Voorneman

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.