De verpleegafdeling Urologie

​De verpleegafdeling Urologie is op de vijfde verdieping en onderdeel van afdeling A5AB, die bestaat uit de afdelingen Chirurgie, Urologie en Gynaecologie.

Deze afdeling bestaat uit eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en vierpersoonskamers. Het kan zijn dat u op een kamer ligt met patiënten van andere specialismen.

Op de afdeling zult u te maken hebben met verpleegkundigen, leerlingverpleegkundigen, voedingsassistentes, schoonmaakpersoneel en afdelingssecretaresses. Een aantal verpleegkundigen hebben een specialistische opleiding op het gebied van urologie.

Bezoektijden
In het belang van onze patiënten verzoeken wij u zoveel mogelijk aan deze tijden te houden. Dit geldt ook voor het maximum van twee bezoekers per patiënt.

De zorg voor en de behandeling van patiënten gaat altijd voor. Het is dus mogelijk dat aan het bezoek gevraagd wordt de patiëntenkamer te verlaten in verband met patiëntenzorg.

U kunt wel, als uw situatie dit toestaat, te allen tijde uw bezoek in de centrale hal van het ziekenhuis ontvangen.

De bezoektijden zijn dagelijks:
11.00 tot 12.00 uur
15.30 tot 17.00 uur
19.00 tot 20.30 uur

 Route

U vindt de verpleegafdeling Urologie op de 5e verdieping. Vanuit de centrale hal waar u het ziekenhuis binnenkomt, gaat u naar lift C. Daarmee gaat u naar de 5e verdieping.
K​lik op de plaatjes voo​r een vergrote weergave.
 
Begane grond

5e verdieping
 

 

 

Urologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/urologieUrologie​Urologie houdt zich bezig met behandeling van aandoeningen van nieren en de urinewegen van zowel mannen als vrouwen en daarnaast met aandoeningen aan de mannelijke geslachtsdelen.

 "Warme deken"

Hulde aan alle verpleegkundigen en doktoren waar ik gedurende mijn behandeling in het WFG mee te maken heb gehad. Het verblijf in het (mooie) WFG heb ik als een warme deken ervaren.

P. J. Groot
Mobile Menu
Zoeken.