Sterilisatie van de man

Voor sterilisatie van de man is een kleine, poliklinische ingreep nodig. U wordt daar niet voor opgenomen. Bij de ingreep worden beide zaadleiders doorgesneden, ingekort en afgebonden. De zaadcellen kunnen dan niet meer naar buiten. Als de operatie is gelukt zitten er drie maanden later geen zaadcellen meer in het prostaatvocht. ​

Toestemming
Voordat u een afspraak kunt krijgen voor een sterilisatie, moet u een verwijzing van uw huisarts hebben. Nadat de poli Urologie de brief van de huisarts heeft ontvangen, krijgt u een informatiepakketje toegestuurd. Daarin vindt u een toestemmingsformulier (Informed Consent) dat u moet ondertekenen en retour moet sturen met behulp van de bijgevoegde envelop. Wanneer we dat formulier hebben ontvangen en beoordeeld, plannen we een afspraak met u in.
Als u zelf de brief van de huisarts hebt meegekregen, moet u zelf contact met de poli Urologie opnemen. Dan krijgt u het informatiepakketje toegestuurd.

 

 

Sterilisatie van de manhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00908-NL.pdfSterilisatie van de man

 

 

Urologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/urologieUrologie​Urologie houdt zich bezig met behandeling van aandoeningen van nieren en de urinewegen van zowel mannen als vrouwen en daarnaast met aandoeningen aan de mannelijke geslachtsdelen.

 

 

dhr. F.A.G. Bloemhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.F.A.G.Bloem.aspxdhr. F.A.G. Bloem
dhr. A. Keizerhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.A.Keizer.aspxdhr. A. Keizer
dhr. M.R. Leterhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.M.R.Leter.aspxdhr. M.R. Leter

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

 Meer hierover

 

 

Mobile Menu
Zoeken.