Vernauwde voorhuid

Bij een vernauwde voorhuid kan de voorhuid van de penis niet of moeilijker over de eikel worden teruggeschoven. Sommige aandoeningen geven aanleiding tot een vernauwing van de voorhuid, zoals lichtensclerose of balanitis xeroderma obliterans.

Bij volwassenen zal de besnijdenis over het algemeen poliklinisch verricht worden, bij kinderen zal dit in dagopname op de operatiekamer onder narcose plaatsvinden.

De behandeling

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, bijvoorbeeld behandeling met hormoonzalf of een operatieve ingreep zoals een besnijdenis. De arts bespreekt alle opties met u.​​

 

 

Besnijdenis (circumcisie) bij kinderenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00901-NL.pdfBesnijdenis (circumcisie) bij kinderen
Circumcisie (besnijdenis)https://www.westfriesgasthuis.nl/Folderbibliotheek/FLD-00907-NL.pdfCircumcisie (besnijdenis)

 

 

Urologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/urologieUrologie​Urologie houdt zich bezig met behandeling van aandoeningen van nieren en de urinewegen van zowel mannen als vrouwen en daarnaast met aandoeningen aan de mannelijke geslachtsdelen.

 

 

dhr. F.A.G. Bloemhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.F.A.G.Bloem.aspxdhr. F.A.G. Bloem
dhr. A. Keizerhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.A.Keizer.aspxdhr. A. Keizer
dhr. M.R. Leterhttps://www.westfriesgasthuis.nl/specialisten/Paginas/dhr.M.R.Leter.aspxdhr. M.R. Leter

 

 

Enkhuizenhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/enkhuizenEnkhuizenDe polikliniek Enkhuizen vindt u in het Gezondheidscentrum Molenweg.
Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.