Oogheelkunde Westfriesgasthuis ontvangt certificaat voor maculadegeneratie

19-12-2014

Voorafgaand aan de certificering hebben zorgprofessionals uit andere ziekenhuizen, die dagelijks zijn betrokken bij de zorg en behandeling van oogheelkundige patiënten, de afdeling bezocht. Tijdens de bezoeken bleek dat de afdeling hoog scoort op voorlichting voor de patiënt, patiëntvriendelijkheid en een goed georganiseerd zorgproces.

Het Westfriesgasthuis is één van de partnerlocaties van Het Oogzorgnetwerk. Oogartsen binnen Het Oogzorgnetwerk hebben kwaliteitsnormen ontwikkeld. Deze kwaliteitsnormen bieden een basis voor het continu verbeteren van de zorg. Met het behalen van het certificaat, uit handen van Het Oogzorgnetwerk, toont het Westfriesgasthuis aan dat het ziekenhuis voldoet aan de kwaliteitsnormen en dat voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.” Aldus Krista Boerlage, unithoofd van de Oogheelkunde.

“We zijn trots op het behalen van het certificaat. Op deze manier is het voor patiënten, verwijzers en zorgverzekeraars duidelijk dat patiënten kunnen rekenen op uitstekende zorg en dienstverlening in het Westfriesgasthuis.”

 

René Baljon, directeur Het Oogzorgnetwerk B.V., overhandigt het certificaat aan oogarts Borsje.

 

 

 

 

Oogheelkundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/oogheelkundeOogheelkundeBij oogproblemen gaat u naar de poli Oogheelkunde op de begane grond. Hier krijgt u, naast met oogartsen, ook te maken met medewerkers ​als technisch oogheelkundig assistenten (TOA), optometristen en orthoptisten.

 

 

Maculadegeneratiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/oogheelkunde/maculadegeneratieMaculadegeneratie

Mobile Menu
Zoeken.