Televisie, radio, iPad en WiFi

Televisie, spelletjes, films, kranten, tijdschriften en ook informatie over het ziekenhuis: onze patiënten in het Westfriesgasthuis krijgen dat aangeboden via een iPad. We willen hiermee een ziekenhuisopname zo aangenaam mogelijk maken. De iPads zijn gekomen in de plaats van de televisietoestellen in de patiëntenkamers. U kunt met de iPads namelijk gewoon tv kijken. Er zijn speciale iPad-houders waar u de iPad in kunt zetten, zodat u het als tv-scherm kunt gebruiken.

Dankzij een speciale techniek kunnen de iPads niet ongemerkt het ziekenhuis verlaten. Er gaat een alarm af op de iPads zelf als de iPad te ver 'op reis' gaat binnen het ziekenhuis. Tegelijkertijd gaat er ook een berichtje naar de bewaking. En belandt een iPad toch nog buiten het ziekenhuis, dan heb je er niets aan want hij is buiten het ziekenhuis niet bruikbaar. Ook aan de hygiëne is gedacht. De iPads worden na vertrek van de patiënt altijd gereinigd. Ook kunnen de iPads prima worden gedesinfecteerd als dat nodig is.

In het hele ziekenhuis kunt u gebruikmaken van WiFi. U kunt via telefoon, laptop of tablet verbinding maken met het netwerk. Het netwerk heet 'Westfriesgasthuis'. Als u hier op klikt, wordt u doorgesluisd naar een site. Op deze site wordt gevraagd om de gebruikersvoorwaarden te accepteren. Als u die accepteert, heeft u verbinding met WiFi.

 

Mobile Menu
Zoeken.