dhr. dr. D. Boon

  • ​Jaar en plaats van afstuderen: 2008, Amsterdam, internist-nefroloog
  • Specifiek medisch interessegebied: hypertensie

Meer info
D. Boon (1972) volgde de opleiding tot internist-nefroloog in het AMC te Amsterdam. Voor zijn specialisatie promoveerde hij op het proefschrift getiteld 'Haemodynamic studies in haemodynamically challenged patients' waarvoor patiëntgebonden onderzoek heeft plaatsgevonden in het AMC. Zijn promotor was Prof. dr. M.M. Levi, hoogleraar Interne Geneeskunde.   

Mede dankzij dit onderzoek ligt zijn bijzondere belangstelling bij hypertensie. De heer Boon is sinds 2008 verbonden aan het Westfriesgasthuis.

 

 

 

 

 

Interne geneeskundehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskundeInterne geneeskunde​Bij Interne Geneeskunde kunnen wij u helpen bij problemen aan organen in uw lichaam, bijvoorbeeld wanneer u een hoge bloeddruk heeft, of als uw schildklier te snel werkt.
Niercentrumhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/interne-geneeskunde/niercentrumNiercentrum​In het Niercentrum behandelen we alle patiënten van wie de nieren niet meer goed werken en die dialyse nodig hebben.

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.