dhr. D. Broere

  • ​​​Jaar en plaats van afstuderen: 1992, Amsterdam
  • Afstudeerspecialisatie: 2001, neuroloog; 2003, kinderneuroloog
  • Specifiek medisch interessegebied: kinderneurologie, dementie

Meer info
Dan Broere is opgeleid tot neuroloog in het Lucas Andreas ziekenhuis in Amsterdam. In 2000 heeft hij zijn opleiding tot neuroloog afgerond. Vervolgens heeft hij de opleiding gevolgd tot kinderneuroloog aan het academische centrum VUMC. In 2002 werd hij geregistreerd als kinderneuroloog. In de VUMC in Amsterdam was zijn aandachtsgebied de kinderoncologie en de neurocutane aandoeningen.

In het Westfriesgasthuis werkt hij als algemeen neuroloog met als aandachtsgebieden kinderneurologie, cognitieve stoornissen en de oncologie.

 

 

Beroerte (TIA of CVA)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/cvaBeroerte (TIA of CVA)
Carpaal tunnelsyndroomhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/ctsCarpaal tunnelsyndroomEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Rugherniahttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/rugherniaRughernia
Ziekte van Parkinsonhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/ParkinsonZiekte van Parkinson

 

 

Neurologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologieNeurologieBij Neurologie kunt u onder andere behandeld worden voor ziektes van het zenuwstelsel, spierstelsel of de hersenen. Bijvoorbeeld als u een beroerte, een hernia of epilepsie heeft gehad.

 

 

Heerhugowaardhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/heerhugowaardHeerhugowaardBij de locatie Heerhugowaard kunt u terecht voor poliklinische zorg van het Westfriesgasthuis als u in Heerhugowaard of de directe omgeving woont​.
Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.