dhr. dr. H.M. Schrijver

  • ​​Jaar en plaats van afstuderen: 2004, VU Medisch Centrum
  • Specifiek medisch interessegebied: multiple sclerose; promotie 2004 (Cytokine gene polymorphisms in MS)

Meer info
Hans Schrijver werd opgeleid tot neuroloog aan het VU Medisch Centrum te Amsterdam. Binnen zijn vakgebied heeft multiple sclerose zijn speciale aandacht. Dr. Schrijver is aan het VUmc gepromoveerd op een onderwerp betreffende multiple sclerose. De titel van zijn proefschrift luidt: ‘Cytokine Gene Polymorphisms in Multiple Sclerosis’.

Hans werd in 2004 ingeschreven in het specialistenregister (MSRC) en is sinds 1 oktober 2004 verbonden aan het  Westfriesgasthuis.

 

 

Beroerte (TIA of CVA)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/cvaBeroerte (TIA of CVA)
Carpaal tunnelsyndroomhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/ctsCarpaal tunnelsyndroomEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Multiple Sclerose (MS)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/MSMultiple Sclerose (MS)Een site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Rugherniahttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/rugherniaRughernia
Ziekte van Parkinsonhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/ParkinsonZiekte van Parkinson

 

 

Neurologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologieNeurologieBij Neurologie kunt u onder andere behandeld worden voor ziektes van het zenuwstelsel, spierstelsel of de hersenen. Bijvoorbeeld als u een beroerte, een hernia of epilepsie heeft gehad.

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.