mw. W. Wiltenburg

Mw. W. Wiltenb​urg (Welmoed) is in 2010 in Nijmegen afgestudeerd als gynaecoloog. Haar specialisaties zijn perinatologie, geavanceerde echoscopie in de zwangerschap.

Perfecte mix
"Ik ben geneeskunde gaan studeren vanwege mijn fascinatie voor het menselijk lichaam," vertelt Welmoed. "Dat ik me daarna specialiseerde in gynaecologie en verloskunde heeft ermee te maken dat dat voor mij de perfecte mix is van acute zorg en veel kunnen betekenen voor de patiënten. De zwangerenzorg raakt aan veel specialismen waardoor je van veel dingen op de hoogte blijft."
 
Volle breedte
Welmoed is blij dat ze in het Westfriesgasthuis werkt. "Ik kan hier het vak nog in volle breedte uitoefenen met als aandachtsgebied verloskunde. Bovendien werk ik met een leuke groep collega's. En," vult ze aan, "Hoorn is zo'n mooi stadje aan het water!"
 
Adequaat
Als ze niet teveel uitloop op de poli heeft en al haar patiënten tevreden zijn, dan is haar dag goed. "En als er dankzij adequaat handelen van het team in een spoedsituatie een gezonde baby wordt geboren. Dat maakt me ook heel blij. Ik houd ervan mijn eigenschappen voor mijn vak in te zetten. Ik heb geduldig en heb gevoel voor humor. Ik ben een bruggenbouwer."

En verder
"Als ik niet aan het werk ben? Dan doe ik leuke dingen met mijn kinderen of man, sport of zeil ik, en maak ik lekker eten."

 

 

 

 

Centrum voor geboortezorghttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologie/centrumvoorgeboortezorgCentrum voor geboortezorg​Als je zwanger bent kom je terecht bij het Centrum voor geboortezorg​. Je krijgt daarbij heldere uitleg over onderzoek dat tijdens je zwangerschap wordt verricht, waaronder bloedonderzoek en echoscopie.
Gynaecologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/gynaecologieGynaecologieGynaecologie gaat over vrouwenziekten, zwangerschap en bevallingen.

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.