mw. dr. M.J. Eikelenboom

  • ​​Jaar en plaats van afstuderen: 1998, Amsterdam
  • Afstudeerspecialisatie: 2010, neuroloog, 2011 kinderneuroloog
  • Specifiek medisch interessegebied: kinderneurologie en multiple sclerose

Meer info
Judith Eikelenboom is opgeleid tot neuroloog in het VU medisch centrum Amsterdam. Daarna heeft zij de opleiding kinderneuroloog in het VU medisch centrum bij onder andere Professor M.S. van der Knaap gedaan en is sinds 2011 geregistreerd kinderneuroloog.

In 2007 is zij gepromoveerd bij Professor C.H. Polman. Het onderwerp van haar promotie was “Biological markers in multiple sclerosis related to disease activity and progression”.

 

 

Beroerte (TIA of CVA)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/cvaBeroerte (TIA of CVA)
Carpaal tunnelsyndroomhttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/ctsCarpaal tunnelsyndroomEen site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Multiple Sclerose (MS)https://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/MSMultiple Sclerose (MS)Een site om een aandoening te beschrijven op de website van het Westfriesgasthuis.
Rugherniahttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologie/rugherniaRughernia

 ... en in

 

 

Neurologiehttps://www.westfriesgasthuis.nl/afdelingen/neurologieNeurologieBij Neurologie kunt u onder andere behandeld worden voor ziektes van het zenuwstelsel, spierstelsel of de hersenen. Bijvoorbeeld als u een beroerte, een hernia of epilepsie heeft gehad.

 

 

Hoornhttps://www.westfriesgasthuis.nl/locaties/hoornHoornDe hoofdlocatie van het Westfriesgasthuis vindt u op de Maelsonstraat 3 in Hoorn. ​Er zijn twee ingangen: een hoofdingang en een ingang aan de stationszijde.

Mobile Menu
Zoeken.